Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

09:31  |  30/03/2020

S’ultimen els treballs per a reobrir el carrer Goya

  • Carrer Goya

    Carrer Goya

10/01/2020

Si la pluja no ho impedeix, la setmana vinent els vehicles i vianants podrien circular per aquest vial convertit en plataforma única

Aquesta setmana s’estan enllestint alguns dels treballs necessaris per poder reobrir a la circulació de vehicles i vianants el carrer Goya. Les obres han servit per a convertir-lo en un vial de plataforma única. Aquests dies han finalitzat els treballs d’asfaltatge i quedava pendent la pintura vial que, degut a les previsions de pluja és probable que es posposi fins dilluns.

 

Actualment es treballa en els bancs d’obra que substitueixen el parterre, uns elements urbans que s’han fet per ocultar els baixants de l’edifici. Seran tres bancs que, gràcies al material utilitzat, quedaran integrats a la façana.


Si no sorgeix cap imprevist, la intenció és reobrir el carrer la setmana vinent. Tot i així, encara faltaran per enllestir alguns aspectes com la instal·lació de pilones o les escomeses de les vivendes.


Recordem que les obres del carrer han inclòs l’ampliació de les voreres, el soterrament dels serveis i la millora de l’enllumenat públic.Data de modificació: 10/01/2020 08:45:05