Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:25  |  29/01/2020

Noves sessions del taller d’adolescència per a mares i pares

  • Taller d'adolescència per a mares i pares

    Taller d'adolescència per a mares i pares

10/01/2020

El proper 14 de gener es farà la següent trobada d’aquest espai que vol donar suport a les famílies en l’educació dels fills i filles

La propera setmana es reprendran les sessions del taller d’adolescència per a mares i pares, un espai de trobada en el qual les famílies puguin compartir experiències i rebre suport en l’educació dels fills i filles adolescents. Les sessions s’ofereixen un cop al mes, de 21.30 a 23 hores, a la seu dels Serveis Socials de Pallejà (Rambla Pau Casals, 6). La propera trobada serà dimarts dia 14 de gener i les següents estan previstes per als dies 4 de febrer, 3 de març, 21 d’abril, 14 de maig i 11 de juny.

 

Les sessions estan conduïdes per un professional psicoterapeuta familiar i psicopedagog que ofereix als assistents la possibilitat de debatre en grup aquells temes actuals que afecten directament als adolescents. Així mateix, a través d’exemples concrets, es donen pautes per enfocar les diferents situacions que sorgeixen en el dia a dia, generar un context de comunicació amb els fills adolescents i trobar-ne solucions.


Informació relacionada


Data de modificació: 10/01/2020 08:42:31