Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:29  |  29/01/2020

En marxa una nova campanya de prevenció del glaucoma

  • Unitat mòbil IOTT

    Unitat mòbil IOTT

07/01/2020

Una unitat mòbil de l’IOTT realitzarà revisions gratuïtes des d’avui, dimarts 7 de gener, i fins al divendres 10 de gener a la plaça del Castell

L’Ajuntament de Pallejà, amb la col·laboració de l’Institut Oftalmològic Tres Torres (IOTT), ha impulsat una nova edició de la campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular. Des d’avui, dimarts 7 de gener, i fins al divendres 10 de gener, una unitat mòbil de l’IOTT s’instal·larà a la plaça del Castell i oferirà a la ciutadania revisions oculars gratuïtes amb la intenció de detectar aquest tipus de problemes de salut relacionats amb la vista i associats a l’edat. L’horari d’atenció al públic serà de 10 a 14 hores i de 15 a 17 hores.

 

Des de l’IOTT, es recorda la importància de fer revisions periòdiques per detectar possibles malalties. Els principals factors de risc del glaucoma i la degeneració macular són la hipertensió ocular, tenir una miopia elevada o hipermetropia o patir malalties com la diabetis. Es recomana també que es facin revisions les persones  majors de 40 anys, les que estiguin en tractament amb corticoides i els familiars directes de malalts amb aquestes afeccions. En cas de detectar qualsevol anomalia durant l’examen ocular, es facilitarà un petit informe al pacient per tal que el pugui fer arribar al seu metge habitual.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/01/2020 12:24:18