Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:20  |  30/03/2020

Obert el termini de presentació de sol·licituds pel programa de termalisme de l’Imserso

  • Balneari

    Balneari

07/01/2020

Les persones interessades a gaudir de la proposta de febrer a agost tenen fins al pròxim divendres 10 de gener per a formalitzar la inscripció

L’Imserso ha presentat una nova convocatòria del seu programa de termalisme, que ofereix estades i tractaments termals a preus reduïts per a persones de més de 65 anys o que estiguin cobrant alguna prestació com la de viduïtat o la de pensionista. Les propostes poden ser de 10 o 12 dies i inclouen l’allotjament en règim de pensió complerta en un balneari, un reconeixement mèdic i diversos tractaments termals, a més d’activitats d’oci i temps lliure.

 

Un any més, l’Imserso ofereix dos torns diferents per a participar-hi. Les persones que prefereixin el primer torn, de febrer a agost, poden presentar la seva sol·licitud fins al divendres 10 de gener a l’oficina de la Generalitat de Martorell (Pl. Cultures s/n). Per contra, els pallejanencs i les pallejanenques que optin pel segon torn, de setembre a desembre, poden formalitzar la seva petició fins al 5 de maig als Serveis Socials de l’Ajuntament de Pallejà (Rambla Pau Casals, 6) o fins al 15 de maig a l’oficina de la Generalitat de Martorell.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/01/2020 12:18:46