Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:48  |  29/01/2020

Àmplia oferta formativa per afavorir la recerca de feina

  • Eines per al teu futur

    Eines per al teu futur

03/01/2020

Per al primer trimestre del 2020 s’han programat cursos d’informàtica, d’educació en el lleure, de seguretat alimentària i d’orientació laboral

L’Ajuntament de Pallejà presenta la nova oferta de cursos i tallers del programa ‘Eines per al teu futur’, un cicle destinat prioritàriament a persones desocupades del municipi amb la intenció que puguin ampliar les seves competències i aconseguir, així, noves oportunitats laborals.

 

Durant el primer trimestre de l’any 2020 s’han programat accions formatives en diferents àmbit com la informàtica, l’educació en el lleure, la seguretat alimentària i l’orientació laboral. Així, doncs, hi haurà un curs de 27 hores d’ofimàtica avançada i un altre de 65 hores de creació i disseny de pàgines web; s’oferirà també un curs de 310 hores de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil i un de 40 hores de vetllador/a i monitor/a de suport a infants amb necessitats educatives especials (NEE); no faltarà un taller de manipulador d’aliments i altres sobre orientació laboral que pretenen donar a conèixer els diferents canals que es poden utilitzar per a buscar feina i oferir recursos per afrontar els processos de selecció.

 

També s’ha obert la preinscripció per a un curs d’Anglès Gestió Comercial, previst per al mes de febrer, i un altre d’Activitats Auxiliars de magatzem, que es farà al mes de maig. Aquestes dues accions, de 300 i 250 hores respectivament, estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i permetran a les persones participants obtenir un Certificat de Professionalitat.

 

Les inscripcions es poden realitzar a les instal·lacions de La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27) o a través de l’enllaç adjunt. Podeu consultar també el díptic informatiu amb més informació sobre el contingut dels cursos, les dates i els horaris previstos.


Informació relacionada


Data de modificació: 31/12/2019 13:30:02