Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:49  |  06/08/2020

Un punt de llibre per a commemorar el 17è aniversari de la biblioteca

  • Biblioteca de Pallejà

    Biblioteca de Pallejà

27/09/2019

L’equipament convoca un concurs entre els infants de 3 a 12 anys per seleccionar un punt de llibre que es repartirà entre les persones usuàries

La Biblioteca Municipal de Pallejà ha volgut celebrar el seu 17è aniversari amb un concurs de punts de llibre en el qual poden participar-hi nens i nenes de 3 a 12 anys. Fins al dia 8 de novembre els infants tenen temps per a presentar els seus treballs.

 

Els punts de llibre han d’estar il·lustrats en cartolina, per una sola cara i poden ser de tècnica lliure. Hauran d’incloure un text concret que fa referència al 17è aniversari de l’equipament. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres.

El jurat, format pel personal de la biblioteca, escollirà un únic guanyador i dos finalistes que es donaran a conèixer el divendres dia 15 de novembre a les 18 hores, durant la celebració de l’hora del conte. Els tres seleccionats rebran un obsequi. A més, el punt guanyador s’imprimirà i es repartirà entre els usuaris i usuàries de l’equipament. Tots els treballs presentats romandran exposats a la biblioteca municipal.

 

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs en el document adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 26/09/2019 15:37:09