Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:30  |  15/07/2020

Obert el termini per sol·licitar els ajuts del programa Pallejà Contracta

  • Foment de l'ocupació

    Foment de l'ocupació

02/07/2019

La nova convocatòria inclou una línia d’incentius per a les empreses que converteixin en indefinits els contractes temporals

L’Ajuntament de Pallejà posa en marxa una nova edició del Programa Pallejà Contracta que pretén fomentar la creació de llocs de treball entre les empreses i afavorir la inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur.

 

La nova convocatòria d’ajuts està destinada a aquelles empreses que contractin a nous treballadors durant un període mínim de sis mesos. Les noves incorporacions han de ser de persones desocupades que portin un mínim de 12 mesos empadronades al municipi.

Així mateix, amb la voluntat d’evitar la precarietat laboral, es preveu subvencionar aquelles empreses que apostin per millorar la qualitat de l’ocupació dels treballadors pallejanencs convertint en indefinits els contractes temporals.

 

El consistori té previst destinar una partida de 24.000 euros per a fer front a aquestes subvencions. Es donaran 4.000 euros a les empreses per cada nou contracte de treball formalitzat a jornada complerta i 2.000 € en cas que aquest sigui de mitja jornada.

 

Per a més informació sobre la convocatòria podeu consultar els documents adjunts o adreçar-vos a La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27).


Informació relacionada


Data de modificació: 02/07/2019 14:53:43