Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:35  |  17/11/2019

Un estiu ple d’activitats als parcs i rius metropolitans

  • Activitats d'estiu a parcs, platges i rius metropolitans

    Activitats d'estiu a parcs, platges i rius metropolitans

04/06/2019

Durant els mesos de juny i juliol s’han programat itineraris guiats, festes i mostres gastronòmiques gratuïtes

L’Àrea Metropolitana de Barcelona amplia l’oferta d’activitats d’educació ambiental durant els mesos d’estiu. Els parcs, platges i rius metropolitans acolliran tot un seguit de propostes entre les quals hi haurà itineraris guiats, plantades participatives, mostres gastronòmiques, festes als parcs i, fins i tot, activitats nocturnes.

 

Durant el mes de juny, per exemple, els pallejanencs i pallejanenques podran collir i tastar cireres a Santa Coloma de Cervelló; gaudir de la festa del parc de l’Ermita del Pla de Sant Joan, a La Palma; plantar arròs al costat del riu al Prat de Llobregat; o fer una visita guiada nocturna al parc Torreblanca, situat entre els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí. Al mes de juliol, una de les activitats més properes serà la que ens permetrà conèixer els ratpenats de Can Vidalet, a Esplugues de Llobregat.

 

Les propostes són gratuïtes però requereixen d’inscripció prèvia que s’obrirà 10 dies hàbils abans de l’inici de l’activitat. Les persones interessades han d’adreçar-se al Museu de Ciències Naturals de Barcelona trucant al telèfon 93 256 22 20 o enviant un correu electrònic a l’adreça activmuseuciencies@bcn.cat.

 

Més enllà d’aquesta oferta lúdica i educativa, el Parc de la Molinada acull altres propostes en el marc de la Jugatecambiental per a gaudir i aprendre en família. Diumenge dia 9 de juny, de 12 a 14 hores, els participants podran conèixer els petits invertebrats del parc i construir un hotel d’insectes. El dia 16 de juny els infants podran descobrir les plantes de l’entorn i fer un herbari ben original.


Informació relacionada


Data de modificació: 04/06/2019 13:17:50