Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

02:50  |  16/07/2019

Aposta per un mitjà de transport sostenible

  • Dia Mundial de la Bicicleta

    Dia Mundial de la Bicicleta

31/05/2019

El dia 3 de juny se celebra el Dia Mundial de la Bicicleta amb la intenció de fomentar el seu ús i millorar-ne la seguretat

Pallejà se suma a la celebració,el proper dilluns dia 3 de juny, del Dia Mundial de la Bicicleta. Es tracta d’una data declarada per les Nacions Unides amb l’objectiu de fomenta l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, saludable i assequible a pobles i ciutats. Així mateix, es tracta d’una pràctica que contribueix a la gestió ambiental i suposa un important benefici per a la salut. 

 

La jornada vol servir per reivindicar una millora dels drets i les condicions de seguretat de les persones que diàriament es desplacen en bicicleta, un col·lectiu que en els darrers anys ha anat creixent de forma considerable. En aquesta línia, s’insta als governants a adoptar polítiques i mesures destinades a protegir la seguretat dels vianants i dels veïns i veïnes que es mouen en bicicleta. Es considera que atendre les seves necessitats pot ajudar a solucionar el problemes de mobilitat als municipis, a reduir les emissions d’efecte hivernacle i a millorar la qualitat de l’aire i la seguretat vial.

 Data de modificació: 31/05/2019 13:37:02