Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

02:12  |  16/07/2019

Assessorament per impulsar el creixement de les empreses

  • Assessorament empresarial

    Assessorament empresarial

24/05/2019

L’Ajuntament col·labora amb el Projecte Comerç 21 que ofereix suport a un màxim de 50 micropimes de la demarcació de Barcelona

Les empreses i comerços interessats en impulsar el creixement del seu negoci, tenen fins al 7 de juny per sol·licitar el suport i assessorament que ofereix el Projecte Comerç 21. Es tracta d’una iniciativa conjunta de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i de PIMEComerç, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pallejà.

 

El projecte, que arriba a la seva tercera edició, pretén millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona. La manera de fer-ho és oferint suport, assessorament i acompanyament personalitzat a un màxim de 50 micropimes amb voluntat de millora i creixement del negoci. La intenció és fer una diagnosi de la situació de l’empresa, dissenyar un pla d’accions i posteriorment acompanyar els propietaris durant la seva execució.

 

El termini per a sol·licitar la inscripció finalitza el proper dia 7 de juny. Per a més informació cal adreçar-se a La Molinada de forma presencial (av. Prat de la Riba, 27) o a través de l’adreça electrònica adel.palleja@palleja.cat.

 Data de modificació: 24/05/2019 14:03:23