Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

11:42  |  21/11/2019

Obertes les inscripcions per als campus i casals d’estiu

  • Casal d'estiu

    Casal d'estiu

15/05/2019

El municipi ofereix una àmplia oferta de propostes entre les quals hi ha activitats lúdiques, esportives i d’aprenentatge d’anglès

Aquest 2019 s’ofereix a les famílies una àmplia oferta d’activitats amb la voluntat que els infants i joves tinguin la possibilitat de formar-se o practicar esport al mateix temps que gaudeixen de l’estiu. Les propostes estan destinades als alumnes des de segon cicle d’Educació Infantil a Batxillerat.

 

L’AMPA de l’escola Àngel Guimerà oferirà el seu casal lúdic d’estiu del 25 de juny al 2 d’agost per a infants d’infantil i primària. Els alumnes d’infantil gaudiran del “Els 6 viatges de Gulliver” amb activitats diverses relacionades amb l’aventura, l’esport, la música i el ball, i els alumnes de primària podran participar en el III Campus Urbà: artistes i esportistes de l’asfalt, amb propostes com sessions de zumba, fit kid, dansa, workout, skate, bicicleta, patins, futbol, bàsquet i piscina. Vist l’èxit de l’estiu passat, el casal comptarà cada dia amb una activitat en anglès i es podrà gaudir d’un parc aquàtic a l’escola. Les inscripcions caldrà fer-les a partir del 4 de maig a l’escola o enviant un correu electrònic a l’adreça info@elmonextraescolar.com.

 

Per la seva part, l’AMPA de l’Institut d’Educació Secundària organitzarà també el IX casal d’estudi que es farà al Castell del 25 de juny al 2 d’agost. Seran tres dies a la setmana (dimarts, dimecres i dijous) de 10 a 11.30 h durant els quals els alumnes podran reforçar les matèries que tenen més dificultat, fer els deures d’estiu i aprendre tècniques d’estudi. Aquesta activitat està adreçada a nens de primària, ESO i batxillerat. Inscripcions a partir del dia 1 de juny a info@elmonextraescolar.com

 

L’escola L’Oreig també ofereix aquest 2019 dues propostes. Els infants de P3 a 3r de primària podran participar del 25 de juny al 26 de juliol en l’English Summer, i els de 3r de primària fins a 3r d’ESO podran gaudir del Summer Camp de l’1 al 26 de juliol. S’ofereixen també diversos horaris al llarg de la jornada que comença a les 9.30 h i podrà finalitzar a les 13.30 h, 14 h, 15 h o 17 h, segons les necessitats de les famílies. Les incripcions es poden formalitzar al mateix centre educatiu o enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio@escolaloreig.cat.

 

Una altra opció per a practicar anglès és participar en l’English Summer de l’escola Jacint Verdaguer. Del 25 de juny al 31 de juliol, i del 2 al 10 de setembre, els infants aprendran la llengua de forma lúdica amb activitats dinàmiques i divertides que seran 100 % en anglès. Per a més informació, les famílies poden assistir a les reunions programades al centre el dia 15 de maig a les 21 hores o 22 de maig a les 18 hores.  

 

Finalment, les instal·lacions municipals acolliran diverses propostes del 25 de juny al 6 de setembre, exceptuant la setmana del 12 al 16 d’agost. Serà l’anomenat Sportive Summer de la Piscina Coberta de Pallejà que inclourà el casal d’estiu per als alumnes d’infantil, el campus multiesport per als infants de 1r a 6è de primària i el fitness campus per als nois i noies d’ESO. Les inscripcions es poden fer per setmanes i cal formalitzar-les a la recepció de la piscina.

 

L’oferta lúdica i esportiva inclou també la possibilitat de millorar l’aprenentatge d’esports com el futbol i el bàsquet. El Club Futbol Pallejà organitza un campus masculí i un de femení que inclouran entrenaments tècnics i però també divertits amb activitats adaptades a aquest esport i jocs d’aigua. Les inscripcions romandran obertes fins al 5 de juny a les oficines del club.

Finalment, el Club Bàsquet Pallejà organitza un campus d’estiu a les instal·lacions de l’IES Pallejà del 25 de juny al 19 de juliol. Per a més informació es pot consultar el web www.basquetpalleja.cat.


Informació relacionada


Data de modificació: 17/05/2019 10:58:00