Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

11:58  |  22/11/2019

El diumenge se celebra la 2a Festa del parc de la Molinada

  • Festa del parc de la Molinada

    Festa del parc de la Molinada

30/04/2019

Durant tot el matí hi haurà tallers diversos que combinaran la diversió i el lleure amb la creativitat i l’educació ambiental

Coincidint amb la celebració de la Fira Pallejà al carrer, el proper diumenge dia 5 de maig s’organitzarà la 2a Festa del parc de la Molinada. La iniciativa comptarà amb taller per a tota la família que combinaran l’educació ambiental amb la diversió, la creativitat i l’aprenentatge.

 

D’11 a 14 hores s’oferiran diferents propostes. Una d’elles serà l’activitat Pallejà, un mosaic d’ecosistemes que permetrà als infants descobrir l’entorn natural del municipi jugant i gaudint del parc. Els que prefereixin fer construccions com ponts, cabanes i camins, també podran fer-ho al parc de la Molinada amb diferents materials. Els infants també podran participar en el taller Orelles bestials i pinta cares que els ajudarà a transformar-se en animals salvatges.

 

Totes aquestes activitats s’emmarquen dins la Jugatecambiental i compten amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Les activitats complementaran l’oferta de propostes de la fira de comerç oferint diversos opcions als pallejanencs i pallejanenques per a gaudir d’una jornada de primavera.


Informació relacionada


Data de modificació: 30/04/2019 16:34:27