Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:19  |  19/04/2019

Música i literatura per a celebrar la prediada de Sant Jordi

  • Sant Jordi 2017

    Sant Jordi 2017

05/04/2019

El dia 13 d’abril, el Centre Cívic de Fontpineda acollirà la presentació de la novel·la de Silvia Romero i l’actuació musical de Jèssica Mellado

El Centre Cívic de Fontpineda acollirà el proper dissabte dia 13 d’abril, la 13a edició de la Prediada de Sant Jordi. Es tracta d’una vetllada oberta a tots els pallejanencs i pallejanenques en la qual la música, la literatura i la màgia seran les protagonistes. No faltaran tampoc les roses que es repartiran entre totes les dones assistents.

 

A partir de les 18.30 hores, la filòloga, escriptora i conductora de clubs de lectura, Silvia Romero Olea, ens farà una passejada per la seva producció literària fins arribar a la seva última novel·la El jurament. La presentació anirà a càrrec de la també filòloga i veïna de Pallejà, Aurora Giménez Padilla. Posteriorment, petits i grans podran gaudir d’un espectacle d’il·lusionisme amb el mag Nani.

 

La jornada es tancarà amb l’actuació de Jessica Mellado. La cantant, que té actualment dos discs al mercat, oferirà un concert amb temes propis i amb versions d’estils diversos com el pop-rock o el pop-rumba, entre d’altres. Hi haurà coca i cova per a tothom.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/04/2019 12:51:20