Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:15  |  19/04/2019

Pallejà participa en el SuperMes del Baix Llobregat

  • El SuperMes del Baix Llobregat

    El SuperMes del Baix Llobregat

05/04/2019

La campanya comarcal arriba a la seva quarta edició amb la intenció d’oferir a la ciutadania més d’un centenar de propostes per a tota la família

Amb l’arribada del mes d’abril torna el SuperMes del Baix Llobregat, una campanya impulsada pel Consorci de Turisme que vol donar a conèixer el potencial de la comarca, que es consolida com una important destinació de turisme familiar. L’Ajuntament de Pallejà participa un any més en aquesta iniciativa que va néixer l’any 2016 i que s’ha anat consolidant aconseguint, l’any passat, més de 100.000 visites al seu web.

 

El passat 31 de març es va donar el tret de sortida a la campanya amb una SuperFesta al parc de Can Mercader de Cornellà que va comptar amb tallers i l’actuació de la banda de Sant Feliu de Llobregat, Reggae per Xics. Durant els propers caps de setmana, el SuperMes oferirà activitats per a famílies amb promocions especials en activitats d’oci i aventura com rutes a la natura, entrades a museus i propostes gastronòmiques entre les quals podem destacar descomptes als principals atractius turístics de la comarca, com són les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell. També s’organitzen altres activitats com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, practicar i aprendre els secrets del tir en arc, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, jugar a pàdel o fer rutes a cavall i en poni, entre d’altres.

 

Les famílies interessades en gaudir d’aquestes propostes només cal que entrin al web www.elsupermes.cat on podran activar les promocions o comprar les entrades per a les activitats en línia.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/04/2019 12:11:58