Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

15:49  |  17/08/2019

Nova temporada de la Jugatecambiental

  • Jugatecambiental

    Jugatecambiental

  • Jugatecambiental

    Jugatecambiental

  • Jugatecambiental

    Jugatecambiental

29/03/2019

Aquest espai d’educació ambiental torna diumenge al parc de La Molinada amb una gimcana en la qual poden participar veïns i veïnes de totes les edats

Aquest diumenge dia 31 de març es posa en marxa una nova temporada de la Jugatecambiental. El parc de La Molinada tornarà a acollir aquest espai d’educació ambiental que ofereix la possibilitat d’aprendre i gaudir en família al mateix temps que es treballen aspectes com les energies renovables, la biodiversitat, els residus o la vegetació, entre d’altres.

Una gimcana pel parc serà la primera activitat d’aquesta primavera. Petits i grans podran participar-hi realitzant proves i jocs per a pallejanencs i pallejanenques de totes les edats.

 

Fins al mes de juny, però, hi haurà altres propostes: el dia 7 d’abril, per exemple, s’oferirà la possibilitat als infants de convertir-se en pagesos per un dia i se’ls hi explicarà com fer un hort al balcó; els dies 14 i 28 d’abril, petits i grans podran fer activitats sobre residus i construir un molinet de vent; i el dia 5 de maig se celebrarà la Festa del Parc amb tallers i activitats per a tota la família. Posteriorment, la Jugatecambiental oferirà activitats diverses com la possibilitat de construir un vehicle solar o de descobrir els animals invertebrats del riu Llobregat. La biodiversitat i la vegetació del parc també centraran algunes de les sessions d’aquest espai d’educació ambiental. Les activitats es desenvoluparan els diumenges de 12 a 14 hores.


Informació relacionada


Data de modificació: 29/03/2019 11:56:39