Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

01:53  |  16/07/2019

Pallejà celebra una nova Jornada de la Saludaritat

  • 5a Jornada de la Saludaritat

    5a Jornada de la Saludaritat

28/03/2019

El proper diumenge dia 7 d’abril es durà a terme la cinquena edició d’aquesta iniciativa que pretén fomentar l’esport, la salut i la solidaritat

La Jornada de la Saludaritat arriba a la seva cinquena edició amb la voluntat de fomentar la pràctica esportiva, la solidaritat i el benestar de la ciutadania. Se celebrarà el proper diumenge dia 7 d’abril i inclourà propostes diverses obertes a tothom.

 

A les 9 hores s’iniciarà la ruta vermella, una caminada d’intensitat alta que sortirà de la plaça de la Llum. Serà un recorregut per l’entorn del municipi que passarà pel cementiri, Les Rovires, Carinyo, el camp de tir i La Magina, i finalitzarà novament davant la sala Pal·làdius. La segona, la ruta verda, sortirà del mateix punt a les 9.30 hores i serà d’intensitat mitjana. Aquesta recorrerà el nucli urbà passant pel carrer Àngel Guimerà i La Magina fins tornar novament a la plaça de la Llum. S’aconsella als participants portar roba i calçat còmode i una ampolla d’aigua per a beure durant el recorregut.

 

Un cop finalitzades les caminades, a partir de les 11 hores, hi haurà un esmorzar solidari en el qual es podran adquirir entrepans a 3 €, ampolles d’aigua a 1 € i samarretes solidàries a un preu de 5 €. S’oferirà també la possibilitat d’adquirir un pack que inclourà l’entrepà, l’aigua, una samarreta i una motxilla a un preu de 10 €. Les persones que es facin amb algun d’aquests productes, obtindran també butlletes per a un sorteig. S’aprofitarà l’ocasió per a fer una fotografia col·lectiva amb tots els participants.

 

Posteriorment hi haurà més propostes com la possibilitat de ballar amb activitats de ball en línia, body balance i zumba a la plaça de la Llum.


Informació relacionada


Data de modificació: 28/03/2019 15:32:32