Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

06:06  |  29/03/2024

Las Reinas del Panal es proclamen guanyadores del Carnestoltes 2019

  • Las Reinas del Panal

    Las Reinas del Panal

04/03/2019

La Rua de la Disbauxa va tornar a ser una de les més participatives de tot el Baix Llobregat

Aquest cap de setmana, els pallejanencs i pallejanenques han tornat a viure una de les celebracions de Carnestoltes més participatives de la comarca. Més de 1.600 persones es van inscriure per a formar part de l’anomenada Rua de la Disbauxa que va omplir de llum i color els principals carrers del municipi.

 

Com en anteriors edicions, va haver-hi reconeixements a les millors carrosses i les millors disfresses. Las Reinas del Panal van aconseguir la màxima puntuació del jurat i es van proclamar les guanyadores del Carnestoltes 2019.

 

Pel que fa a la resta de premis, la comparsa Aquí todos estamos locos va aconseguir el primer premi en la categoria de carrosses. En segon i tercer lloc van quedar els Cobratins Q74 i el grup Egipcis 75, respectivament. El gran show del 78, es va emportar el premi a la comparsa més engrescadora. En la categoria de millors disfresses, els reconeixements van ser per a Din Don, Zzebratins i Q70 Tenemos cuerda para rato.

 

El jovent va ser-hi molt present en aquesta celebració i no van faltar els premis a la millor comparsa formada per joves de 18 a 25 anys, i a la millor comparsa júnior, amb nois i noies de 12 a 17 anys. Juego de tronos ‘La Guardia del Carnaval’ van aconseguir el premi  a la millor comparsa jove; en segona posició van quedar El Rebaño i The Moais van quedar tercers. Els Gangsters de la 780 es van emportar el premi a la millor comparsa júnior.

 

Els noms dels guanyadors es van donar a conèixer durant la celebració de la festa carnavalesca que es va celebrar a la plaça del Castell i que va fer ballar a tothom fins ben entrada la matinada.


Informació relacionada


Data de modificació: 04/03/2019 15:06:54