Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:20  |  15/09/2019

S’amplia l’oferta formativa per a persones en situació d’atur

  • Curs de monitors/es de lleure

    Curs de monitors/es de lleure

07/02/2019

Aquest primer quadrimestre de l’any s’impartiran cursos de monitor de lleure, informàtica, seguretat alimentària i tallers d’orientació en la recerca de feina

Amb la voluntat d’afavorir la inserció laboral de les persones que es troben sense feina, l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament, a través del programa Eines per al teu futur, ofereix cursos i tallers subvencionats. Aquest primer quadrimestre de l’any arriba amb algunes novetats com un curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil que s’impartirà del 25 de febrer al 25 de març i que pretén capacitar els alumnes per a organitzar i dinamitzar activitats de lleure incidint en l’educació en valors i en la prevenció de riscos. La durada del curs serà de 280 hores que es distribuiran en una part teòrica i un període de pràctiques. Les classes estan programades de dilluns a divendres de 9.15 a 14.15 hores. Les persones interessades poden formalitzar la inscripció a l’edifici de La Molinada.

 

Pel que fa a d’altres cursos que es posaran en marxa aquest quadrimestre, hi haurà un de manipulador/a d’aliments de 5 hores, destinat a aquelles persones interessades en desenvolupar la seva activitat laboral en el sector alimentari. Al mes d’abril també s’impartirà un curs d’operadors/ores de plataformes elevadores mòbils de personal, per realitzar treballs d’altura. En el marc del programa FOAP 2018, també està previst oferir dues convocatòries (febrer i maig) d’un curs de magatzem i logística.

 

En l’àmbit de la informàtica, hi haurà un curs d’ofimàtica general, un altre d’iniciació al programa Word i un de SAP Business One sobre logística i vendes. S’oferirà també un taller de suport a l’hora de buscar un lloc de treball anomenat Les pors que ens bloquegen que vol aplicar la intel·ligència emocional a la recerca de feina.

 

El foment de l’emprenedoria és també una altra de les prioritats del consistori pallejanenc. És per això que s’ofereixen dues propostes formatives destinades als propietaris d’establiments o a les persones interessades en posar en marxa un negoci. La primera és una jornada informativa sobre els requisits legals que cal complir per a convertir-se en un instagramer, youtuber o blogger professional. El segon és un taller que pretén orientar els autònoms i les microempreses sobre com presentar els seus impostos per internet, estalviant així temps i diners. 

 

En el document adjunt podeu consultar les dates i horaris previstos per als diversos cursos i tallers. Per a més informació us podeu adreçar a La Molinada, on també caldrà dirigir-se per a formalitzar la inscripció.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/02/2019 14:15:19