Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:22  |  27/05/2020

Pallejà celebra la Setmana Europea de l’Energia

  • Setmana de l'Energia 2020

    Setmana de l'Energia 2020

22/05/2020

Durant el mes de juny s’oferiran dos tallers en línia que pretenen fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica

Com cada any, Pallejà participa en la celebració de la Setmana Europea de l’Energia que se celebrarà al mes de juny amb l’objectiu de sensibilitzar i empoderar la ciutadania per a promoure el canvi de model energètic. En el marc d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Pallejà oferirà dos tallers sobre energia i eficiència energètica que s’impartiran en línia i on hi podrà participar tothom que ho desitgi des de casa mitjançant una plataforma de videoconferència.

 

El primer taller, sobre energia solar, es farà el dijous 4 de juny de 18 a 19 hores. La voluntat és que les persones participants en aquest taller aprenguin conceptes bàsics sobre energia solar i  autoconsum fotovoltaic i rebin informació sobre el cost que pot tenir, els beneficis fiscals o els tràmits que cal seguir per poder-ne fer ús a casa.

 

La segona formació, sobre estalvi i eficiència energètica, s’impartirà dijous 11 de juny, també de 18 a 19 hores, i mostrarà com estalviar energia a la llar sense perdre confort i com reduir el cost de la nostra factura elèctrica amb mesures senzilles.

 

La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar enviant un correu electrònic a l’adreça plj.mediambient@palleja.cat.


Informació relacionada


Data de modificació: 22/05/2020 10:25:21