Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:05  |  27/05/2020

Suport al sector de l’hostaleria per a garantir la seguretat de personal i clientela

  • Normes per al bon ús de les terrasses

    Normes per al bon ús de les terrasses

21/05/2020

L’Ajuntament subministra material i cartelleria per al bon ús de les terrasses quan puguin obrir a la Fase 1

A iniciativa de l’Associació d’Hostalers, l’Ajuntament proporcionarà material de seguretat i cartelleria a bars i restaurants per a garantir el bon ús de les terrasses quan Pallejà entri a la Fase 1 de la desescalada.  Davant l ‘esperada reobertura d’aquest tipus d’establiments, el sector es prepara per a garantir la màxima seguretat del personal i de la clientela. Tan bon punt estigui confirmada l’entrada del nostre municipi en Fase 1, l’Ajuntament subministrarà pantalles protectores individuals per al personal que hi treballa. Aquesta distribució es preveu que es realitzi en els propers dies. Prèviament, ja s’havia fet arribar aquest tipus de material als comerços locals.

 

El consistori també farà arribar cartells informatius amb les indicacions a seguir a l’hora d’entrar als establiments comercials. Algunes d’aquestes indicacions seran, per exemple, respectar la distància de seguretat, l’ús obligatori de mascareta mentre sou atesos o espereu torn, la recomanació de pagar amb targeta de crèdit, demanar la taula al personal del local i no ocupar-la si no està recollida, no canviar de lloc taules i cadires sense autorització i ocupar la taula o conjunt de taules amb un màxim de 10 persones.

 

Si algun establiment no rep aquest material, pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 93 663 15 40.


Informació relacionada


Data de modificació: 21/05/2020 10:05:41