Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

13:09  |  27/05/2020

Oberta la convocatòria de subvencions per a fomentar el comerç local

  • Comerç de proximitat

    Comerç de proximitat

14/05/2020

A partir del 15 de maig es podran sol·licitar aquests ajuts destinats als establiments que han hagut de tancar o només han pogut obrir de forma parcial

Amb la voluntat de donar suport al comerç de proximitat, l’Ajuntament de Pallejà ha obert una nova convocatòria d’ajuts destinats als establiments i activitats del sector comercial o de serveis que s’han vist obligats a tancar durant l’estat d’alarma o bé només han pogut obrir parcialment i, per tant, no han pogut prestar el seu servei o venda amb normalitat.

 

L’import de la subvenció dependrà de cada cas:

 

  • Situació A: Import de 350 € per als establiments obligats al tancament
  • Situació B: Import de 200 per als establiments obligats al tancament parcial (per exemple, una fleca amb servei de degustació)

 

Addicionalment es preveu donar 100 € més als establiments que tinguin un local comercial de lloguer i 100 € més a aquells que comptin amb treballadors o treballadores contractades.

 

Aquestes subvencions es podran sol·licitar a partir del proper divendres 15 de maig i fins al dia 11 de juny, ambdós inclosos. El tràmit s’haurà de fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Pallejà.

 

Per a rebre més informació sobre la convocatòria d’ajuts podeu contactar amb l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local al telèfon 93 663 15 40.


Informació relacionada


Data de modificació: 15/05/2020 09:09:17