Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:11  |  27/05/2020

S’inicia la preinscripció a les llars d’infants municipals

  • Llar d'Infants Municipal

    Llar d'Infants Municipal

13/05/2020

Es prioritza la tramitació telemàtica tot i que s’obrirà un termini per a aquelles famílies que només puguin fer-ho de manera presencial

Del 13 al 22 de maig s’obre el termini de preinscripció escolar per accedir al servei que ofereixen les llars d’infants municipals L’Espurna i Les Rovires. Aquest any la tramitació s’haurà de fer preferentment de forma telemàtica enviant un correu electrònic a la bústia del centre escollit com a primera opció (espurnapalleja@gmail.com o llardinfantslesrovires@gmail.com), adjuntant la sol·licitud de preinscripció i la documentació necessària escanejada o fotografiada. Des de la llar d’infants es justificarà la recepció d’aquest correu electrònic per tal que el sol·licitant en tingui constància.

 

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer-ho, es podran presentar les sol·licituds presencialment del 19 al 22 de maig. Caldrà telefonar al centre per a demanar cita prèvia. La finalitat és poder gestionar els períodes d’atenció al públic i evitar cues i aglomeracions.

 

Recordem que per ordenar les sol·licituds s’aplicaran primer els criteris generals i després els complementaris. Es valorarà si es tenen germans escolaritzats al centre o hi treballen el pare, la mare o el tutor legal; la proximitat del domicili habitual de l’alumne o el lloc de treball del pare, mare o tutor; si algun dels membres de la unitat familiar és beneficiari de l’ajut de la renda garantida de ciutadania; i si l’alumne o alumna, així com el pare, la mare, el tutor o un germà o germana acrediten una discapacitat de grau igual o superior al 33 %. Com a criteris complementaris es valorarà si es forma part d’una família nombrosa o monoparental i si l’alumnat s’inscriu a jornada complerta durant tot el curs. Per a desfer les situacions d’empat, es farà un sorteig públic. Aquest és el calendari establert:

 

  • Publicació de les llistes amb el barem: 2 de juny de 2020
  • Reclamacions a les llistes del barem: del 3 al 9 de juny de 2020
  • Publicació de les llistes baremades definitives: 10 de juny de 2020
  • Sorteig públic: 11 de juny de 2020
  • Publicació de les llistes d’admesos: 16 de juny de 2020
  • Període de matriculació: del 17 al 23 de juny de 2020

 

Recordem que els infants nascuts l’any 2020 només es poden inscriure en cas que tinguin com a mínim 16 setmanes a l’inici del curs escolar. Tot i així, es podran admetre nous alumnes al llarg del curs sempre que el centre tingui places vacants.

 

Podeu ampliar tota aquesta informació en els documents adjunts.


Informació relacionada


Data de modificació: 13/05/2020 10:54:14