Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

09:52  |  25/05/2020

S’habilita un telèfon per a necessitats socials derivades del coronavirus

  • Telèfon municipal

    Telèfon municipal

17/03/2020

La voluntat del consistori és garantir que la ciutadania tingui cobertes les seves necessitats bàsiques

L’Ajuntament de Pallejà ha habilitat un telèfon al qual es poden adreçar totes aquelles persones que degut a les mesures decretades per l’estat d’alarma no tinguin cobertes les seves necessitats bàsiques. Aquest telèfon municipal és el 93 663 36 20 i està operatiu de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 

El consistori pallejanenc mantindrà obert el departament de Serveis Socials atès que el considera un servei essencial. L’atenció que s’ofereix a la ciutadania és telefònica per als assumptes ordinaris i només s’hi pot anar de manera presencial amb cita prèvia per a lliurar la documentació requerida.

 

A través d’aquest telèfon, totes aquelles persones que vulguin ser voluntàries o que vulguin oferir un servei poden deixar les seves dades. De moment no ha estat necessari activar el voluntariat atès que es troben cobertes les necessitats dels col·lectius més vulnerables. A més, es treballa respectant al màxim la restricció de moviments establerta per evitar el contagi del coronavirus.   

 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració de la ciutadania i es recorda que cal seguir les mesures preventives decretades per les autoritats sanitàries.Data de modificació: 17/03/2020 11:41:47