Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:18  |  25/05/2020

L'Alcaldessa informa de les ordres del Govern d'Espanya a tots els ciutadans i ciutadanes

  • Ajuntament

    Ajuntament

15/03/2020

Tota persona que contravingui aquestes disposicions serà objecte de denúncia pels agents de l’autoritat

Atesa la necessitat d’evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i la declaració de l’Estat d’Alarma, els ciutadans només podran circular per la via pública, quan sigui imprescindible, per a les següents activitats:

 

a) Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.

b) Assistència a instal·lacions sanitàries.

c) Desplaçament al lloc de treball per a prestació laboral, professional o empresarial.

d) Tornar al lloc de residència habitual.

e) Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.

f) Desplaçament a entitats financeres

g) Per causa de força major, per situació de necessitat o per a treure les escombreries i als animals de companyia per fer les seves necessitats

h) Qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa degudament justificada.

 

Es permetrà la circulació de vehicles particulars per les vies d’ús públic per a la realització de les anteriors activitats o per al repostatge en gasolineres o estacions de servei. Tota persona que contravingui aquestes disposicions serà objecte de denúncia pels agents de l’autoritat.

 

Per altra banda es recorda a la població que només podem sortir al carrer SOLS o SOLES si es compleix un dels motius autoritzats. NOMÉS ho podem fer SOLS o SOLES. En cap cas en parella o en grup, excepte si hem d'acompanyar a una persona dependent.

 

L'Ajuntament de Pallejà també vol agrair a totes les persones que s'ofereixen voluntàries, la seva generositat i les seves ganes d'ajudar davant d'aquesta situació, que és nova per tothom. No obstant, cal tenir en compte que hi ha un equip municipal treballant amb el col·lectiu més vulnerable del municipi perquè no els falti de res. L'equip de Serveis Socials de l'Ajuntament está coordinat per a treballar així i si en algun moment creu necessari que les persones voluntaries que s'ofereixen són necessàries, es demanarà ajuda. De moment cal fer cas a les indicacions del ministeri de Sanitat i és millor que tothom es quedi a casa. El telèfon de Serveis Socials, per a poder facilitar les vostres dades i poder contactar amb vosaltres en cas que fos necessari és el 93 663 36 20. Podreu trucar a partir de demà dilluns a les 9 del matí.

 

Finalment recordar a la ciutadania que a partir de dilluns dia 16 de març, l’Ajuntament de Pallejà atendrà als ciutadans i a les ciutadanes per telèfon i ‘on line’. L’objectiu de la mesura és evitar desplaçaments, protegir als treballadors i a les treballadores municipals i agilitzar l’atenció a les persones davant de la situació que viu el país com a conseqüència del coronavirus. Així doncs, a partir de dilluns us podeu adreçar a l'Ajuntament a través del telèfon 93 663 00 00 o a la Seu Electronica de www.palleja.cat .

 


Data de modificació: 15/03/2020 15:40:35