Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

22:34  |  03/04/2020

ACTIC: Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

 

L’ACTIC permetrà  demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordenador que s’evalua automàticament. Tant la prova com l’obtenció del certificat seran telemàtics.

 

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

 

Per mitjà de l’ACTIC, la persona titular pot acreditar, davant de qualsevol instància pública o privada, les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació.

 

L’ajuntament  és centre col·laborador d’ACTIC. Això vol dir que hi podràs realitzar els exàmens ACTIC, rebre assessorament en relació a aquesta acreditació i tindràs la possibilitat de rebre formació. Trobaràs tota la informació en relació a l’ACTIC i podràs tramitar la sol·licitud per la realització de l’examen a través del portal http://actic.gencat.cat


Qui el pot demanar

Persona de més de 16 anys

Horari

Horari dels exàmens:

Dimarts de les 16 a les 18 h
Dijous de les 12 a les 14 h

On es fa

La Molinada

Data de modificació: 13/09/2019 10:31:25