Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

13:39  |  15/07/2020

Notícies

 • Jovespai

  08/04/2016

  El consultori sobre sexualitat canvia de dia

  El servei que ofereix el Jovespai passa al penúltim divendres de mes, els dies 22 d’abril i 20 de maig

  El consultori sobre sexualitat que ofereix el Jovespai ha canviat de dia. A partir d’aquest mes, tindrà lloc cada penúltim divendres de mes, és a dir, el 22 d’abril i el 20 de maig, en comptes de l’últim divendres de mes com estava programat. Aquest servei va a càrrec de l’Eli Marquez, llevadora del Centre d’Atenció Primària de Pallejà.

 • Nucli urbà

  05/04/2016

  S’impulsa un Pla de mobilitat participatiu a Pallejà

  El consistori ha organitzat tres jornades perquè la ciutadania pugui expressar les seves preferències i necessitats

  L’Ajuntament de Pallejà està treballant en l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que definirà les línies d’actuació que seguirà el municipi fins al 2020 per aconseguir una mobilitat més sostenible i segura. Amb la fase de diagnosi complerta, que ha permès analitzar l’estat de la mobilitat al municipi, i el pla d’acció en elaboració, ara s’inicia el procés de participació ciutadana.

 • Caramelles

  05/04/2016

  Cap de setmana de caramelles al carrer

  Dissabte 9 i diumenge 10 al matí, es seguirà un recorregut amb diferents parades pel centre del municipi per cantar caramelles

  La cantada de caramelles torna un any més a Pallejà, els dies 9 i 10 d’abril al matí. Els recorreguts seran semblants als anys anteriors, passant per les residències de la gent gran i les principals places i carrers del centre del poble. Dissabte començaran a les 10 h del matí a la residència de Sant Francesc i passaran per la rambla Pau Claris, el Bon Preu, el Mercat Municipal i la plaça Major, on acabaran cap a les 13 h.

 • Signatura del conveni

  31/03/2016

  L’Ajuntament cedeix un espai per a l’estacionament d’ambulàncies

  La signatura del conveni permet a l’empresa que ofereix el servei utilitzar una part de l’edifici annex de la Torre Fabregat

  L’Ajuntament de Pallejà ha signat un conveni amb l’empresa que ofereix el servei d’ambulàncies, Transport Sanitari de Catalunya, pel qual li cedeix un espai de la Torre Fabregat per estacionar-hi un vehicle. Amb aquesta signatura, l’ambulància que dóna servei al municipi es podrà estacionar a l’espai exterior de l’edifici annex al Casal d’avis, situat entre els carrers Pau Claris i Sant Isidre.

 • Llar d'infants

  30/03/2016

  Portes obertes a les llars d’infants municipals

  Els dies 12 i 14 d’abril les famílies podran visitar els centres per conèixer les instal·lacions i el model educatiu

  Les llars d’infants municipals obren les seves portes la segona setmana d’abril perquè els pares dels futurs alumnes puguin conèixer les instal·lacions, l’equip docent i el model educatiu de cada centre. En el cas de la LLIM Les Rovires, les visites seran el dimarts 12 d’abril, a dos quarts de sis de la tarda; i a la LLIM Espurna, dos dies més tard, el dijous 14 d’abril, a la mateixa hora.

 • La Fageda

  30/03/2016

  Obertes les inscripcions per a una sortida a la Fageda

  El Casal de la Gent Gran organitza una excursió a la cooperativa de iogurts i al poble medieval de Santa Pau

  El Casal de la Gent Gran de Pallejà ha organitzat una sortida a la cooperativa agrària de La Fageda i a Santa Pau, a la Garrotxa, per al proper dijous 21 d’abril. El trasllat d’anada i tornada es farà amb autocar, i allà es seguirà una visita guiada a la fàbrica de iogurts amb degustació. Tot seguit, es visitarà el poble medieval de Santa Pau.

 • Festa de l'Arbre

  23/03/2016

  Obertes les inscripcions per a la 17a Festa de l’arbre

  L’acte tindrà lloc el dia 7 d’abril a la plaça dels Encantats i al migdia es celebrarà una paella popular

  S’apropa la 17a Festa de l’Arbre a Fontpineda i ja es poden formalitzar les inscripcions. Enguany, la festa tindrà lloc el dia 7 d’abril a la plaça dels Encantats, a l’esplanada del costat de l’Escola L’Oreig, a partir de les 11h del matí. Durant l’acte, s’inaugurarà una placa commemorativa amb el nom de tots els infants participants, fet pel qual cal omplir la butlleta d’inscripció, que s’ha d’entregar al Centre Cívic abans del dia 4 d’abril.

 • Minut de silenci

  23/03/2016

  Minut de silenci per les víctimes de l’atemptat de Brussel·les

  L’Ajuntament de Pallejà mostra el seu condol amb el poble belga i condemna qualsevol acte violent

  L’Ajuntament de Pallejà ha decretat dos dies de dol oficial al consistori amb motiu dels atemptats que es van succeir a l’aeroport i al metro del Brussel·les dimarts dia 22 de març. En honor a les víctimes, a les 12 h del migdia s’ha dut a terme un minut de silenci davant l’edifici del consistori.

 • Colònies de gats urbans

  23/03/2016

  Es busquen voluntaris per al projecte de control de gats urbans

  Les seves tasques són les d’acompanyar els animals als centres veterinaris i alimentar les colònies

  El consistori pallejanenc busca voluntaris que vulguin implicar-se en el projecte de control de les colònies de gats urbans, que esterilitza els animals i els proporciona unes condicions de vida dignes. Des del 2008, l’Ajuntament impulsa aquesta tasca a través de voluntaris, que porten els animals als centres veterinaris i alimenten les colònies existents.

 • Reforç de l'accessibilitat a la Magina

  18/03/2016

  Es reforça l’accessibilitat i la seguretat de la Magina

  L’Ajuntament duu a terme reparacions d’asfaltat i reixes pluvials, així com l’arranjament del camí cap a l’escola Àngel Guimerà

  La Magina s’ha sotmès a diverses actuacions de millora, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants i vehicles que hi circulen i garantir-ne l’accessibilitat. Durant els mesos de març, abril i maig, es fan reparacions d’asfaltat i reixes pluvials en diversos carrers, s’arranja el camí de terra del carrer Santa Magina cap a l’escola Àngel Guimerà i s’amplia la vorera de la cruïlla dels carrer Sant Joan i Santa Magina. A més, s’eliminaran alguns arbres de la via pública...