Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

03:31  |  17/11/2019

Notícies

 • 2a Caminada Solidària Alzheimer

  31/07/2019

  Pallejà posa llum a l’Alzheimer

  S’obren les inscripcions per a participar, el dia 21 de setembre, en la segona edició d’una caminada nocturna per muntanya

   
  La Fundació Ana Ribot, amb el suport de l’Ajuntament de Pallejà, organitza la segona caminada nocturna per muntanya, que es farà el pròxim dissabte 21 de setembre. Es tracta d’una iniciativa solidària que pretén recollir diners per a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen malalties degeneratives com l’Alzheimer i dels seus familiars.

 • Bosc

  31/07/2019

  Consells per a prevenir els incendis forestals al municipi

  Durant l’estiu i amb les altes temperatures, cal prendre un seguit de mesures per a minimitzar el risc de patir un incendi al territori

  L’Ajuntament vol recordar a la ciutadania la importància d’extremar les precaucions durant els mesos d’estiu i més després de les últimes onades de calor que han fet augmentar fortament les temperatures arreu del territori.

 • La Molinada

  24/07/2019

  Els equipaments municipals modifiquen els seus horaris durant l’estiu

  Alguns departaments tanquen durant el mes d’agost com el Jovespai, el Centre Cívic i el servei d’esports

  Coincidint amb els mesos d’estiu, alguns serveis i departaments municipals han modificat els seus horaris d’obertura. L’Ajuntament, la Molinada i l’àrea de Serveis Socials atenen la ciutadania de dilluns a divendres de 9 a 14h. Durant les tardes les dependències romandran tancades fins al proper dia 12 de setembre.

 • Nous fanals a Fontpineda

  24/07/2019

  Continua el soterrament de serveis al barri de Fontpineda

  Han entrat en funcionament uns nous fanals amb tecnologia led a la zona de Cardenal Vidal i Barraquer i Gran Via

  Coincidint amb la Festa Major del barri, el passat cap de setmana van entrar en funcionament els nous fanals dels carrers Cardenal Vidal i Barraquer i Gran Via de Fontpineda. Es tracta de nou enllumenat que utilitza tecnologia led i que compta amb instal·lacions soterrades.

 • Borsa de treball

  19/07/2019

  L’Ajuntament crea una borsa de treball d’educadors socials

  Les persones interessades en formar-ne part tenen temps fins al dia 7 d’agost per presentar la documentació

  El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha publicat l’anunci de la convocatòria de l’Ajuntament de Pallejà per a la creació d'una borsa de treball d'educadors socials. L’objectiu és cobrir les necessitats urgents i temporals que pugui tenir l’administració local en aquest àmbit.

 • Grup de Suport i Ajuda Mútua

  16/07/2019

  S’obre un nou grup de suport emocional per a persones cuidadores

  El servei és gratuït i les inscripcions es poden formalitzar a Serveis Socials i a la Fundació Ana Ribot

  L’Ajuntament de Pallejà posa en marxa un nou Grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) per a persones cuidadores no professionals que tenen cura de persones grans en situació dependència o amb alguna discapacitat. Es tracta d’un servei gratuït que vol oferir un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències als seus participants.

 • Festa Major de Fontpineda 2019

  16/07/2019

  La Festa Major continua al barri de Fontpineda

  Del 19 al 21 de juliol s’han previst activitats diverses entre les quals hi haurà activitats infantils, tornejos de pàdel i futbol sala i un sopar popular

  El barri de Fontpineda celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. De divendres 19 i fins diumenge 21 de juliol, els pallejanencs i pallejanenques podran gaudir de propostes lúdiques, culturals i esportives destinades a un públic divers.

 • Supertobogan urbà d'aigua

  10/07/2019

  L’encesa dels tres trons donarà el tret de sortida a la Festa Major

  Demà dijous finalitza el termini d’inscripció per participar en la baixada d’andròmines, que ha vist modificat el seu recorregut

  Tot a punt per a gaudir de la Festa Major d’Estiu. El gruix de les activitats es concentrarà aquest cap de setmana amb propostes lúdiques, culturals i esportives que començaran divendres dia 12 i s’allargaran fins dilluns dia 15 de juliol.

 • Escape room

  05/07/2019

  La Biblioteca de Pallejà organitza un escape room

  Durant el mes de juliol, el jovent podrà participar en aquesta activitat i ajudar a trobar un pergamí secret

  Amb la voluntat d’oferir alternatives d’oci al jovent, la biblioteca municipal ha posat en marxa una nova activitat: un escape room. Els participants hauran de trobar un pergamí secret que ha desaparegut de l’equipament i que amaga secrets mai revelats del Castell de Pallejà.

 • Prevenció d'incendis forestals

  05/07/2019

  Mesures de prevenció per evitar incendis i combatre la calor

  Es recorda que resta prohibit encendre foc en terrenys forestals així com la crema de residus al jardí de casa

  Les altes temperatures i les poques pluges fan que els mesos d’estiu siguin els més perillosos de tot l’any pel que fa als incendis forestals. És per això que des de l’Ajuntament de Pallejà es recorden algunes mesures que cal tenir en compte per minimitzar el risc de patir un incendi al nostre terme municipal.