Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

06:24  |  14/12/2019

Notícies

 • Activitats d'estiu a parcs, platges i rius metropolitans

  04/06/2019

  Un estiu ple d’activitats als parcs i rius metropolitans

  Durant els mesos de juny i juliol s’han programat itineraris guiats, festes i mostres gastronòmiques gratuïtes

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona amplia l’oferta d’activitats d’educació ambiental durant els mesos d’estiu. Els parcs, platges i rius metropolitans acolliran tot un seguit de propostes entre les quals hi haurà itineraris guiats, plantades participatives, mostres gastronòmiques, festes als parcs i, fins i tot, activitats nocturnes.

 • Taller sobre energia fotovoltaica

  04/06/2019

  Un taller per a fomentar l’ús de l’energia fotovoltaica

  Dissabte dia 15 de juny, el Castell acollirà una activitat gratuïta que vol ampliar els coneixements de la ciutadania sobre aquest recurs

  En el marc de la celebració de la Setmana de l’Energia, el proper dissabte dia 15 de juny es farà un taller sobre energia fotovoltaica. L’activitat pretén difondre les possibilitats que té l’autoconsum fotovoltaic a nivell particular i donar a conèixer els tràmits necessaris per a disposar d’una instal·lació fotovoltaica, el cost que suposa i les bonificacions existents.

 • Baixada d'andròmines

  31/05/2019

  Inscripcions obertes per a participar en els Autos locos

  Aquesta edició de la baixada d’andròmines vol comptar amb la col·laboració de comparses que dinamitzin l’activitat

  Durant els dies de Festa Major seran moltes les activitats programades al municipi. Una de les més esperades és, sens dubte, la dels anomenats Autos locos, una baixada d’andròmines que, més que mai, vol comptar amb la participació de la ciutadania. La proposta se celebrarà el diumenge dia 14 de juliol. Hi podran participar adults i infants a partir dels 6 anys, que es distribuiran en diferents categories, segons la seva edat: dels 6 als 12 anys, serà necessari que vagin acompanyats d’un...

 • Dia Mundial de la Bicicleta

  31/05/2019

  Aposta per un mitjà de transport sostenible

  El dia 3 de juny se celebra el Dia Mundial de la Bicicleta amb la intenció de fomentar el seu ús i millorar-ne la seguretat

  Pallejà se suma a la celebració,el proper dilluns dia 3 de juny, del Dia Mundial de la Bicicleta. Es tracta d’una data declarada per les Nacions Unides amb l’objectiu de fomenta l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, saludable i assequible a pobles i ciutats. Així mateix, es tracta d’una pràctica que contribueix a la gestió ambiental i suposa un important benefici per a la salut. 
   
  La jornada vol servir per reivindicar una millora dels drets i les condicions...

 • Cubells de reciclatge

  28/05/2019

  Fomentant el reciclatge als centres educatius

  Des d’aquest mes de maig, els alumnes de les escoles públiques poden reciclar els envasos i el paper-cartró a les aules

  La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pallejà ha distribuït cubells específics per a la recollida d’envasos i paper-cartró a cadascuna de les aules de les escoles públiques. La iniciativa va sorgir d’un grup d’alumnes de l’escola Jacint Verdaguer, els quals havien dut a terme un treball sobre la contaminació del mar a causa de l’abocament de residus plàstics.

 • Microsoft Excel

  28/05/2019

  S’amplia l’oferta formativa amb un nou curs d’iniciació a l’Excel

  La proposta està destinada, principalment, a persones desocupades i es durà a terme del 4 de juny al 10 de juliol

  El proper dia 4 de juny es posarà en marxa un nou curs d’iniciació a l’Excel.  Aquesta acció formativa està adreçada prioritàriament a persones desocupades amb la intenció de garantir l’aprenentatge i tractament de les possibilitats del full de càlcul.
   
  La formació s’impartirà a les instal·lacions de La Molinada, tindrà una durada de 32 hores i es durà a terme els dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 12 hores. El curs finalitzarà el dia 10 de juliol.

 • Eleccions Municipals 2019

  27/05/2019

  Entesa per Pallejà es consolida com a primera força al municipi

  La participació augmenta gairebé sis punts respecte els comicis de fa quatre anys, arribant al 69,35 % del cens electoral

  Pallejà va viure, ahir diumenge, una jornada electoral que es va desenvolupar amb normalitat i de la qual cal destacar l’augment de la participació respecte els comicis de fa quatre anys. Un 69,35 % dels ciutadans i ciutadanes inscrits en el cens electoral van exercir el seu dret a vot, el que suposa una xifra que se situa gairebé sis punts per sobre de la comptabilitzada l’any 2015.

 • Vehicle elèctric

  24/05/2019

  Ajuts per a la compra de vehicles que utilitzin energies alternatives

  El programa Moves ofereix subvencions de 600 a 15.000 euros segons la tipologia del transport

  L’Institut Català de l’Energia ha convocat uns ajuts per a aquelles persones que adquireixin un vehicle que funcioni amb energies alternatives, ja sigui un cotxe elèctric, un híbrid endollable o que utilitzi el gas liquat del petroli (GLP) com a combustible. Aquests estan destinats tant a particulars com a empreses, entitats i persones autònomes.

 • Assessorament empresarial

  24/05/2019

  Assessorament per impulsar el creixement de les empreses

  L’Ajuntament col·labora amb el Projecte Comerç 21 que ofereix suport a un màxim de 50 micropimes de la demarcació de Barcelona

  Les empreses i comerços interessats en impulsar el creixement del seu negoci, tenen fins al 7 de juny per sol·licitar el suport i assessorament que ofereix el Projecte Comerç 21. Es tracta d’una iniciativa conjunta de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i de PIMEComerç, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pallejà.

 • La Molinada

  24/05/2019

  Suport a empreses i comerços amb noves accions formatives

  El proper 3 de juny, la Molinada donarà eines i recursos als participants per a millorar la seva identitat corporativa

  L’Ajuntament posa en marxa una nova proposta formativa destinada a comerços, empreses i persones emprenedores. El proper dia 3 de juny, de 9 a 14 hores, La Molinada acollirà un taller anomenat “Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci”.